26 april 2015
18:00

Referat: Preben Bois - Västerhaninge IF

Seger det är det som räknas.
Första halvlek Västerhaninge totalt överlägsna. Avslut 12-0 och ledning med 1-0 vilket var grovt i underkant. Två bollar i virket. Hursomhelst 0-1 genom Västerhaninges notoriske målskytt, Adam i den 22:a minuten på pass från säsongsdebuterande Fredrik Hallman. Det var oroligt på bänken eftersom bolluslingen inte ville in så att matchen punkterades redan i första halvlek.
Andra halvlek: Preben kommer ut starkt, skapar direkt en jättechans. Först en grym räddning av Thomas därefter räddning av Hallman på mållinjen, tredje chansen upp i nättaket. 1-1 och det kändes snudd på surrealistiskt.
Minuten efter åter ett långt uppspel från Hallman som Mario nickar tillbaka och vem drar in bollen stenhårt om inte Adam 1-2. Nu var det som att det var en ny match, allt fint spel från första var som bortblåst, visst skapades det chanser från Västerhaninge bland annat ytterligare en boll i virket men Västerhaninges oskärpa i avsluten var häpnadsväckande.
Preben tryckte på och lyfte in bollen och skapade en del chanser men Västerhaninge redde ut stormen och tog alla tre poängen med sig hem, skönt.